TURNITIN Pemanfaatan ubi kayu parut sebagai substitusi tepung terigu pada pengolahan bolu kukus

Santoso, Budi (2022) TURNITIN Pemanfaatan ubi kayu parut sebagai substitusi tepung terigu pada pengolahan bolu kukus. Turnitin Universitas Sriwijaya. (Submitted)

[thumbnail of Pemanfaatan ubi kayu parut sebagai substitusi tepung terigu pada pengolahan bolu kukus .pdf]
Preview
Text
Pemanfaatan ubi kayu parut sebagai substitusi tepung terigu pada pengolahan bolu kukus .pdf

Download (1MB) | Preview
Item Type: Other
Subjects: #3 Repository of Lecturer Academic Credit Systems (TPAK) > Results of Ithenticate Plagiarism and Similarity Checker
Divisions: 05-Faculty of Agriculture > 41231-Agricultural Product Technology (S1)
Depositing User: Dr Budi Santoso
Date Deposited: 05 Jul 2022 16:09
Last Modified: 05 Jul 2022 16:09
URI: http://repository.unsri.ac.id/id/eprint/73365

Actions (login required)

View Item View Item