Kandungan Gizi Ikan Lundu (Macrones gulio) Sebagai Bahan Baku Diversifikasi Produk (Similarity)

Herpandi, Herpandi (2023) Kandungan Gizi Ikan Lundu (Macrones gulio) Sebagai Bahan Baku Diversifikasi Produk (Similarity). Turnitin Universitas Sriwijaya. (Submitted)

[thumbnail of Kandungan Gizi Ikan Lundu (Macrones gulio) Sebagai Bahan Baku Diversifikasi Produk.pdf] Text
Kandungan Gizi Ikan Lundu (Macrones gulio) Sebagai Bahan Baku Diversifikasi Produk.pdf - Other

Download (2MB)
Item Type: Other
Subjects: #3 Repository of Lecturer Academic Credit Systems (TPAK) > Results of Ithenticate Plagiarism and Similarity Checker
Divisions: 05-Faculty of Agriculture > 54244-Fisheries Product Technology (S1)
Depositing User: HERPANDI HERPANDI
Date Deposited: 05 May 2023 05:39
Last Modified: 05 May 2023 05:39
URI: http://repository.unsri.ac.id/id/eprint/99490

Actions (login required)

View Item View Item